Wat zijn Wimperextensions?

Wimperextensions is de nieuwe hype wat is komen overwaaien uit Amerika.
Deze nieuwe trend maakt mascara of plakwimpers overbodig en geeft u een celebrity look.
Wimperextensions zijn losse haartjes die afhankelijk van uw keuze één voor één ( one by one ) of in trosjes op uw eigen wimpers worden bevestigd met een speciale bonder (lijm). U kunt dit vergelijken met hairextensions maar dan voor wimpers.

One by one wimperextensions geven meer volume, deze behandeling is ook erg precies.
Het laten plaatsen van wimperextensions, wij doen ook nazorg.
voorbeeld1
Wimperextensions laten plaatsen door Divawimpers

Welke Wimperextensions zijn er?

Op de markt zijn verschillende soorten wimperextensions verkrijgbaar.
De één gemaakt van dieren haartjes (voornamelijk afkomstig van nertsen) en de ander gemaakt van synthetisch fiber. Elke soort wordt met een andere techniek geplaatst en geeft een andere resultaat.

  • Wimperstrips zijn ideaal voor een avondje uit, deze kant en klare wimperstrip kan relatief makkelijk thuis aangebracht worden op de eigen wimpers. Echter is het voor éénmalig gebruik en kunt u niet zelf de look bepalen.
  • Trosjes zijn bulken samengevoegde haartjes die tussen de eigen wimpers geplaatst worden. Het is verstandig dit te laten doen door iemand met ervaring. Voordeel van trosjes is dat het snel geplaatst kan worden en dat u er een natuurlijkere look dan strips mee krijgt. Nadeel is dat u niet kan varieren in lengte en krul en dat u grote gaten in uw wimpers krijgt wanneer uw eigen wimper na ongeveer 3/4 weken uitvalt om plaats te maken voor een nieuw haartje. De hele tros ongeveer 4 haartjes valt dus samen met één eigen wimper uit.
  • One by one er wordt één extension per één eigen wimper aangebracht hierbij kunt u varieren in dikte, lengte en krul. Met deze techniek kunt u een zeer natuurlijke look creeren. Deze behandeling moet door een specialist uitgevoerd worden. Wilt u een natuurlijke of een celebrity-look dan is de one by one wimperextensions ideaal.
  • 2d-6d werkt eigenlijk als de one by one echter worden er niet 1 maar meerdere losse haartjes met een speciale techniek per eigen wimper aangebracht. Bij de 2D zijn dat er 2 en bij de 3D zijn dat er 3, zo kunt u tot 6D gaan.
    Met deze techniek kunt u varieren in lengte en krul en kunt u een volle look creeren.

Maak nu direct een afspraak voor een behandeling

Elke behandeling of dat nu wimper extensions, PMU of wenkbrauw epileren is, wordt met grootste zorgvuldigheid uitgevoerd.

Wat kan ik wel/niet met wimperextensions?

in principe kunt u alles blijven doen met uw wimperextensions. Je kan er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan er wel toe leide dat de wimperextensions sneller los laten. Hiervoor is er wel een sealant verkrijgbaar die uw wimpers beschermen tegen vocht en vuil.

Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Wij raden aan de eerste 2 dagen de wimperextensions niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodig wimper uitval ook een wimperkrultang wordt zeker afgeraden. U krijgt van ons een verzorgingslijst mee na uw behandeling.

Welke wimperextensions past het beste bij mij?

Het is belangrijk om u goed te laten adviseren door uw styliste naar de mogelijkheden want wimperextensions zijn er in verschillende soorten en maten.
Zo kunt u bijvoorbeeld varieren in de dikte, lengte en krulvorm.
Een behandeling met 0,25D15 betekend dat uw wimperextensions 0,25mm dik, een D vormige krul hebben en 15mm lang zijn.
Samen met uw styliste kiest u aan de hand van visuele voorbeelden wat bij u past. Verstandig is om alvast te orienteren in ons fotogalerij en een look uit te kiezen die u mooi vind.
Wij adviseren altijd om te kiezen voor de one by one techniek omdat hiermee elke look gecreerd kan worden in elke lengte en maat en hiermee de look het langst intact blijft.

ik heb al lange wimpers van mij zelf?

Heeft u al lange wimpers van nature maar wilt u ook de prachtige Divalook? dan is wimperlifting de oplossing voor u. met een 100% veilige middel krullen we uw eigen wimper in de gewenste krul zonder valse wimpers aan te brengen. De met wimperlifting verkregen krul blijft 8 tot 12 weken goed zitten en maakt mascara en een wimperkrultang overbodig.

wat is een wimperlift?

wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers te gebruiken. de wimpers worden op een speciale manier gelift. Zo kunnen we elke wimperhaartjes individueel behandelen. Deze behandeling is op alle wimpers toepasbaar zowel op korte als op lange wimpers. wimperlifting is de nieuwste techniek in de beautybranche en zorgt voor langere en wijder ogende blik.