Je wenkbrauwen zijn een onmisbaar onderdeel van je gezicht, het zorgt er voor dat uw ogen beter opvallen maar vormt ook uw gezichts uidrukking. uw wenkbrauwen zorgen voor meer nadruk en expressie in uw oog regionen. Maar wat als u hele lichte wenkbrauwen heeft, zo licht dat ze bijna niet opvallen en het op foto’s lijkt alsof u geen wenkbrauwen heeft? Heeft u wel voldoende volume in uw wenkbrauwen maar bevalt de kleur u niet of past deze gewoon niet bij uw haarkleur, dan kan wenkbrauwen verven een oplossing bieden. Ook voor deze behandeling bent u bij divawimpers op het juiste adres.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Uw wenkbrauwen verven is een relatief korte behandeling deze duurt ongeveer 30 minuten. Samen met de styliste kiest u eerst de kleur uit, door de lange ervaring kan de styliste u goed adviseren en deze behandeling vakkundig uitvoeren. Sommige mensen kiezen ervoor om deze behandeling zelf thuis uit te voeren, echter zonder succes. Door het gebrek aan ervaring en verstand van kleurverschillen krijgen ze niet het gewenste resultaat en belanden als nog op onze behandelstoel. Wenkbrauwen verven kan al v.a €12,50

Hoe lang blijft de verf zitten?

Voor het verfen van uw wenkbrauwen wordt er een speciale verfmengsel gebruikt, deze vervaagd geleidelijk en blijft 3-6 weken zitten. Deze behandeling is vrijwel pijnloos, echter kunt u wel geiriteerde ogen krijgen van de verf als u uw ogen niet goed gesloten houd.

Prijzen voor verf behandelingen

  • BehandelingPrijs
  • Wenkbrauwen verven€ 12,50
  • Wenkbrauwen en Wimpers verven€ 17,50