Wimperlifting

een nieuwe revolutionaire techniek voor mooie en volle wimpers…

Wat is wimperlifting?

wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. Door middel van een speciale techniek worden de eigen wimpers met siliconen pads gelift. Op deze manier kan elk wimperhaartje behandeld worden. Deze nieuwe techniek wat is komen overwaaien uit Amerika maakt macara en een wimperkrultang overbodig. Of u nauw lange of korte wimpers heeft, Lashlifting is toepasbaar op alle soorten wimpers. Met Lashlifting worden de wimpers verlengd, om een mooie en wijde blik in uw ogen te krijgen.

Wat is het verschil tussen wimperlifting en wimperpermanent?

Met Wimperlifting van Divawimpers worden uw eigen wimpers met siliconen pads gelift. In tegenstelling tot wimperpermanent worden er geen ‘schadelijke’ krultangen en chemicaliën gebruikt. Bij de wimperlifting van Divawimpers worden de haarwortels van wimpers gevoed en er worden geen klemmen of rollers gebruikt. Deze zorgen namelijk voor broze wimpers en de wimpers breken snel af omdat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

De voordelen van wimperlifting:

  • resultaat 8 tot 12 weken zichtbaar
  • voelt licht en natuurlijk
  • ogen lijken groter
  • geeft een natuurlijke uitstraling
  • niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Cursus Lash Lifting Den Haag

de workshop Lash Lifting duurt een dagdeel. Uit ervaring 17882305_526539217516378_9117129350704005120_nblijkt dat een prive cursus het efficients werkt gezien de opleider al haar aandacht op u kan focussen.
De workshop Lash Lifting is geschikt voor iedereen! ook als u geen wimper styliste bent. Alle les onderdelen en
vaardigheden komen stapsgewijs aan bod. De cursus begint met een theoretische gedeelte, daarna zullen alle technieken gedemonstreerd worden en vervolgens door veel herhaling u aangeleerd worden. Natuurlijk houd de opleider voortdurend toezicht wanneer u bezig bent met uw model. De workshop wordt afgesloten met een fotoshoot en uiteraard krijgt u een officieel certificaat als de cursus met een voldoende afgesloten wordt.
kosten prive cursus Lash Lifting  € 350,- (incl starterspakket t.w.v  € 124,50)

wij bieden elke week een opleiding aan, zonder wachttijden start vandaag nog met de opleiding Lash Lifting en begin morgen uw carriere als gecertificeerd Lash Lifter. nog steeds niet overtuigd? neem een kijkje op onze instagram pagina en zie het verbluffende resultaat van de 100’den cursisten die u voor gingen.