Bent u ondernemend ingesteld en ook gek van wimper extensions dan is de opleiding “wimperstyliste one by one” misschien wel iets voor u. Divawimpers biedt u de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot proffesional en helpt u met opstarten. Misschien opent u wel uw eigen divawimpers salon bij u in de buurt of ontvangt u klanten aan huis. Om wimperstyliste te kunnen worden moet u allereerst klantvriendelijk en geduldig zijn, heeft u deze eigenschappen dan kunnen onze opleiders u helpen met het begin van een droom carriere als proffesional eyelash styliste.

Waarom de One by one cursus bij Diva wimpers

De opleiding wimper styliste One by One van Divawimpers behoort tot één van de beste van Nederland en is uniek in zijn methodiek. Vergelijkt u eens foto’s van wimperextensions geplaatst door Divawimpers met willekeurige andere salons, ziet u het verschil al? Wilt u ook leren zulke prachtige wimperextensions te plaatsen en bent u ook benieuwd naar de divawimpers methodiek meldt u dan nu aan voor de dagcursus one by one. Bovendien ontvangt u bij het succesvol afronden van de cursus een officiele certificaat waarmee u aantoonbaar gediplomeerd te werk kunt.

Hoe ziet onze cursusdag eruit?

De one by one cursus wordt gegeven in één intensieve leerdag waarbij alle aspecten van het vak behandeld worden. Hierbij wordt er een goede basis gelegd om u zelfstandig door te kunnen ontwikkelen.

Ons schema voor de cursus dag

  • 10:00: Aanvang opleiding, uitleg over de starterskit (Alle producten die vereist zijn voor een wimper styliste komen hier aan bod)
  • 10:30: Toepassing van de producten. Er zal een demonstratie gegeven worden, alle handelingen worden één voor één voorgedaan. Vervolgens is het aan u.
  • 11:00: Oefenen op uw model. Tot aan de pauze gaan wij één oog van uw model samen behandelen.
  • 12:00: Pauze (Wij zorgen uiteraard voor een uitgebreide lunch).
  • 12:30: Start met het 2e oog. Hierbij mag u proberen zoveel mogelijk zelfstandig de extensions aan te brengen.
  • 14:30: Wij nemen uw model over en lopen uw werk na, indien nodig krijgt u te horen wat de verbeterpunten zijn. Wij zullen verdere uitleg geven over hoe het moet.
  • 15:00: Het oefenen van het bijvullen van de wimper extensions. Hierbij wordt nogmaals gebruik gemaakt van een model. Ook voor het bijvullen zullen wij u alles bijbrengen wat hiervoor nodig is.

Maak nu direct een afspraak voor een behandeling

Elke behandeling of dat nu wimper extensions, PMU of wenkbrauw epileren is, wordt met grootste zorgvuldigheid uitgevoerd.

Is de cursus geschikt voor mij?

Divawimpers biedt twee soorten cursussen aan, één voor starters en één vervolg opleiding voor gevorderden. Om deel te nemen aan onze cursus is geen vooropleiding of kennis genoodzaakt, wij verwachten alleen een goede dosis concentratie. Of u nu al jaren actief bent in de beautybranche of net uw eerste stappen zet maakt niets uit, de one by one wimperextensions cursus wordt voor iedereen op maat samengesteld. De opleiding wordt gegeven aan groepjes van max 3 cursisten, wilt u echter de volle aandacht of wilt u liever alleen werken dan kunt u kiezen voor een privecursus.

Bent u geinterresseerd en wilt u zich aanmelden voor de wimperstyliste opleiding dan kunt u zich via het contactenformulier op onze website éénvoudig opgeven. Onze opleidingscentrum zal spoedig contact met u opnemen om u in te plannen voor de eerst beschikbare cursusdata.

Wat kost de wimperextensions one by one cursus?

Om deel te kunnen nemen aan één van onze cursussen zult u een starterskit moeten aanschaffen, deze bevat alle atributen om aan de slag te kunnen als wimperstyliste. Deze starterskit kost bij los verkoop €200 euro.
De kosten van een starterkit zijn in onze cursusprijs inbegrepen.

  • € 499,- De opleiding One by One techniek voor starters(inclusief een starterskit).
  • € 395,- Opfriscursus One by One techniek voor gevorderden(inclusief een starterskit).
  • € 599,- Privecursus One by One techniek (inclusief een starterskit).

Om uw aanmelding officieel te maken zult u een aanbetaling van €50,- moeten doen de rest van de kosten kunt u voor aanvang van de cursus voldoen. verdere instructies hierover ontvangt u na uw aanmelding per email.

Als u deze cursus volgt vanuit een bedrijf, vergeet dan niet de gegevens van uw bedrijf te vermelden zodat wij dit kunnen verwerken op het factuur.