Volg ons op:

DIVA LASH ACADEMY

Welkom op de website van Diva Lash Academy, de grootste Opleidings Instituut van Nederland & België. Met meer dan 7 opleiding locaties en meer dan 400 cursisten in het afgelopen jaar is Diva Lash Academy hard op weg om tot de top Beauty opleidings instituten in de Benelux te behoren.
Diva Lash Academy biedt verschillende trainingen, cursussen & workshops aan voor zowel starters als gevorderden. En organiseerd 4x per jaar een Seminar voor oud cursisten om de nieuwste Highlights, trends en technieken met jullie te delen.
U kunt bij Diva Lash Academy terecht voor:
Dagopleidingen voor Starters :

  • Cursus wimperextentions one by one
  • Cursus 3D-6D wimper styling
  • Cursus Russian Volume starters
  • Cursus Lash Lifting
  • Cursus op locatie
  • Prive cursus (Aanbevolen)

Bij Divawimpers kunt u ook opgeleid worden tot specialist. Bekijk onderstaand onze opleiding(en).

One by One wimperextensions cursus

Bent u ondernemend ingesteld en ook gek van wimper extensions dan is de opleiding “wimperstyliste one by one” misschien wel iets voor u. Divawimpers biedt u de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot proffesional en helpt u met opstarten. Misschien opent u wel uw eigen divawimpers salon bij u in de buurt of ontvangt u klanten aan huis. Om wimperstyliste te kunnen worden moet u allereerst klantvriendelijk en geduldig zijn, heeft u deze eigenschappen dan kunnen onze opleiders u helpen met het begin van een droom carriere als proffesional eyelash styliste.

Meer informatie