Wimperextension styliste worden?

Vanaf heden is Diva Wimpers & meer begonnen met het verzorgen van wimper styliste opleidingen.
Deze opleidingen zijn bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. in onze dagcursussen leren wij de kandidaten alle kneepjes van het vak. met onze aangepaste lesmethodiek is het mogelijk om binnen 1 dag alle vaardigheden aan te leren. natuurlijk staat divawimpers altijd klaar om u ook na de opleiding te ondersteunen.

One by one techniek cursus

In onze basis cursus wordt de one by one techniek aangeleerd, na alle producten en methodieken doorgenomen te hebben gaan we samen oefenen bij een door u meegenomen model. uiteraard doen we dit onder begeleiding van een proffesionele medewerker van Divawimpers.nl

als de opleiding met succes wordt afgerond ontvangt u een erkend certificaat waarmee u officieel aan de slag kunt als wimperextensions styliste.

Wimper extensions opleiding in Schiedam

De wimper extention cursus wordt verzorgd in onze vestiging in schiedam. Doordat wij met kleine groepjes werken ( max 4 cursisten) krijgt u alle aandacht. Aanmelden kan makkelijk via het contact formulier. natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen of mailen. een cursus op locatie is natuurlijk ook mogelijk. een cursus dag plannen doen we na overleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *